5 accessoires die elke verpleegkundige moet hebben

Zeker in deze tijden is verpleegkundige zijn niet altijd een pretje. Het is super hard werken onder hoge druk en veel emoties. Absoluut geen makkelijke taak dus. In dit artikel geven we tips voor 5 accessoires die het leven van een verpleegkundige misschien net dat kleine beetje makkelijker maken. Al deze accessoires vind je op MyMitella.

De 5 tips

Ten eerste, het verpleegstershorloge. Wegens hygiëne regels mogen verplegers geen sieraden, en dus ook geen horloges dragen. Dit is best vervelend. Immers sta je als verpleger altijd onder hoge tijdsdruk, waardoor een horloge eigenlijk super handig zou zijn.

Een verpleegstershorloge biedt dan ook een goede oplossing. Deze horloges kun je namelijk makkelijk aan je kleding hangen, waardoor je nog steeds aan de hygiëne voorschriften voldoet. 

Ten tweede raden we een heuptasje voor verpleegkundigen aan. Een heuptasje verpleegkundige is zo handig omdat je natuurlijk als verpleegkundige erg veel moet lopen en wil je dus niet de hele tijd heen en weer moeten lopen om spullen te halen. Door een heuptasje kan je als verpleegkundige gemakkelijk wat meer spullen meenemen. Ook kun je je er je verpleegstershorloge aan hangen.

Een paar andere aanraders zijn bijvoorbeeld een badge holder, op een pennen clip. Als verpleger wil je natuurlijk zo min mogelijk in je handen hebben, maar is het wel van belang dat je benodigde pasjes bij je hebt. Deze passen kun je gemakkelijk in een badge holder om je nek houden. Essentieel dus!

Ook een pennen clip kan erg handig zijn. Deze plak je aan je borstzak. Op deze manier heb je altijd een pen ter beschikking.

Als laatste is het erg leuk, aangezien je als verpleger zo ontzettend veel loop, om een stappenteller aan te schaffen. Met een stappenteller houdt je niet alleen bij hoeveel je loopt op een dag, maar vaak ook hoeveel calorieën je daarmee hebt verbrand. Wellicht kom je er wel achter dat je sporten een keer kan overslaan, en gewoon lekker op de bank kan ploffen na je drukke dag werk. 

Aanbevolen artikelen