Capsules of tabletten in een blisterverpakking

Wil je een goede blisterverpakking hebben voor medicijnen? Dan is het belangrijk dat je naar de juiste oplossingen kijkt. Je kunt dan denken aan een blisterverpakking. Deze verpakking komt in een groot aantal vormen en maten, waardoor je het aan kunt passen aan de producten die in het assortiment zitten. Met behulp van deze verpakkingen kun je de houdbaarheid van de producten aanzienlijk verbeteren. Maar wat zijn deze verpakkingen precies en welke voordelen zijn er nog meer aan te behalen? Onderstaande informatie zorgt dat jij jouw verpakkingen snel in handen kunt krijgen. 

Een blisterverpakking zorgt voor de lange houdbaarheid 

Een blisterverpakking is een verpakking voor capsules en tabletten, waarbij je onder andere kunt denken aan de doordrukstrips. Voor iedere variant medicijnen kun je een ander soort verpakking krijgen, doordat deze helemaal aan te passen zijn aan het product. De medicijnen en voedingssupplementen zullen hierdoor goed verpakt zijn. Dit zorgt er niet alleen voor dat de tabletten en capsules bij elkaar blijven, maar ook dat de houdbaarheid aanzienlijk langer blijft. Dit is belangrijk om van de werking te blijven genieten van het supplement of medicijn dat erin zit. De richtlijnen en eisen van de producten zijn hierbij te allen tijde in het achterhoofd gehouden. 

Een gebruiksvriendelijke oplossing voor capsules en tabletten 

Een blisterverpakking is daarnaast een hygiënische en gebruiksvriendelijke oplossing voor de medicijnen en voedingssupplementen. De capsules en tabletten kunnen hierdoor voldoende bescherming bieden. Door de verpakkingen bij een professional te laten maken, kun je tevens de bijsluiter erbij laten doen en de zegel erop laten plaatsen. De producten zijn hierdoor direct klaar voor de verkoop. De consument geniet dan van alle gemakken die de verpakkingen met zich meebrengen, waaronder het eenvoudig eruit halen van de capsules en tabletten op ieder moment van de dag. 

Ga voor de ontwikkeling van verpakkingen 

Je kunt de blisterverpakking in slechts enkele stappen aanschaffen. Zo kun je als eerste jouw wensen doorgeven voor deze verpakking, zodat de juiste variant ontwikkeld kan worden. Zodra je de aanvraag ingediend hebt, komt er een offerte. Ga je hiermee akkoord? Dan kun je het artwork van de verpakking aanleveren en zullen de verpakkingen voor jou ontwikkeld worden. Je kunt hierbij alles uit handen geven, waardoor je de capsules en tabletten goed verpakt hebt en zelfs voorzien hebt van de nodige informatie. Jij kunt dan binnen een korte tijd tot de verkoop over kunt gaan. 

Aanbevolen artikelen