Topkwaliteit brillen duur?

Een bril van topkwaliteit van topkwaliteit duur? Niet bij Croon Glasses! Wij hebben een ruim aanbod aan stevige moderne brillen tegen een eerlijke prijs. Je hoeft niet altijd een dikke portemonnee te hebben om er leuk uit te zien. Tijdens ons productieproces heeft de kwaliteit van onze brillen de hoogste prioriteit. Hierdoor kunnen we jou een trendy bril bieden die ook nog eens lekker lang meegaat! 

Betrokken bij het productieproces

Omdat wij nauw betrokken zijn bij het productieproces kunnen we de kwaliteit van onze brillen goed waarborgen. Een bril is een echt gebruiksvoorwerp en schade is dan ook snel gemaakt. Denk er maar eens over na hoe vaak jij jouw bril al uit je handen hebt laten vallen?!

Wil je een bril met extra goede kwaliteit? Kijk dan eens naar een bril met verende pootjes. De vering zorgt ervoor dat de bril soepel meebeweegt met je gezichtsvorm en altijd passend blijft. Wij hebben onze favoriete kwaliteitsbrillen even voor je op een rijtje gezet:

  • De Alex Havanna Ocher is een hippe leesbril met een strak design. Houd je van afwisseling? De leesbril is verkrijgbaar in verschillende kleuren!
  • De Bowie Transparant multifocus is een multifocale bril met een dikke maar stijlvolle rand. Deze kwaliteitsbril is uitgerust met een Blue filter waardoor het blauwe licht wordt geneutraliseerd. 
  • De Porto Havanna Brown is een fijn belijnde leesbril die niet mag ontbreken in jouw collectie! Door de flexibele neusvleugels past de bril perfect op ieder gezicht. 

Voor extra bescherming worden al onze bestellingen geleverd met een gratis pouch om jouw bril in op te bergen. 

Garantie op brillen

Wij gaan zorgzaam om met ons productieproces en blijven de kwaliteit onze brillen verbeteren. Hierdoor kunnen we de topkwaliteit die je van ons gewend bent blijven bieden! Wij garanderen dat de bril die je besteld in goede staat is en werkt zoals deze hoort te werken. Is er toch iets mis met je bril? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan samen op zoek naar een gepaste oplossing! 

De voordelen

Online een bril bestellen bij Croon Glasses? Wij bieden je de onderstaande voordelen:

  • Snelle levering
  • Brillen van topkwaliteit
  • Garantie
  • Betaalbare prijzen
  • Gratis verzending vanaf 30 euro in Nederland

Aanbevolen artikelen