Vind een nieuwe job met een uitzendbureau voor de zorg

De kans bestaat dat je wel eens nadenkt over een nieuwe uitdaging. Wanneer je lange tijd bij dezelfde werkgever werkt, kan er een bepaalde sleur in je job komen. Indien je in sectoren zoals re-integratie, mobiliteit of preventie wil werken, kan een werving en selectiebedrijf je misschien wel helpen om de stap te zetten.

Wat is werving en selectie?

Co2Work is een bedrijf dat zich richt op het werven en selecteren van werknemers in verschillende sectoren. Ze worden dus aangesteld door bepaalde bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe werknemers. Co2Work neemt deze taak op zich en gaat op zoek naar de perfecte match. Ook mensen die op zoek zijn naar een nieuwe job, kunnen zich aanmelden bij het bedrijf. Op die manier kunnen de juiste mensen bij de juiste bedrijven geplaatst worden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het voordeel van dit bedrijf is dat ze gebruik maken van een uitgebreid stappenplan waar ze niet van afwijken. Een eerste stap is natuurlijk de kennismaking waarbij werkgevers kunnen duidelijk maken wat ze juist zoeken. Op basis van dit gesprek wordt er een offerte gemaakt. Nadat beide partijen tevreden zijn over de offerte, wordt er een functiebeschrijving opgesteld en naar kandidaten gezocht via verschillende kanalen. Deze worden gescreend op verschillende punten. Wanneer er een mogelijke kandidaat gevonden is, kan er een meeloopdag worden ingepland zodat beide partijen kunnen kijken of er een match is.

Zet de stap

Wanneer je klaar bent voor de stap, vind je op https://www.co2work.nl/ verschillende vacatures. Er zijn onder meer vacatures voor bedrijfsartsen, psychologen en arbeidsdeskundigen. Zoals hierboven is vermeld, kunnen ook werkgevers zich aanmelden wanneer ze op zoek zijn naar nieuwe werknemers.

Aanbevolen artikelen